DORI eID app

Vaarwel met het geknoei met inleesapparaten of software die niet compatibel zijn met uw PC, tablet of smartphone. Via DORI is deze klus in enkele seconden geklaard. Vervolgens worden alle data vakkundig aan uw klant gekoppeld in de CRM module.

Hero 4

Hoe werkt onze eID toepassing?

1

Een scan starten

Vanuit DORI duidt u op eenvoudige wijze aan welke identiteitskaarten moeten worden ingelezen. In de eID app krijgt u een handig overzicht van deze personen.

2

Stop je paspoort in de reader

Op uw mobiel toestel selecteert u die persoon voor wie u de persoonsgegevens wil gaan inlezen door zijn naam aan te klikken. Vervolgens stopt u de elektronische identiteitskaart in de kaartlezer.

3

Inlezen van gegevens

Het toestel leest alle beschikbare gegevens in en stuurt deze onmiddellijk naar het DORI platform. Ook een foto van de voor- en achterzijde worden mee doorgestuurd naar DORI.

4

Gegevens in Dori

Nog voor u de identiteitskaart uit de kaartlezer hebt genomen zijn alle gegevens beschikbaar in het DORI platform. De pasfoto van uw klant komt tevoorschijn en zijn persoonsgegevens zijn up-to-date. Daarenboven wordt er een handig overzichtsdocument gegenereerd dat alle ingelezen data bevat, samen met de genomen foto's.

Download onze app

Met onze eID app scan je eenvoudig de identiteitskaart van je klanten. Download hem nu in de app store van jouw toestel.

Google PlayApp Store

Eid

Een rondleiding op ons platform?

Houdt u of uw medewerkers ervan om eerst eens te proeven van de mogelijkheden van DORI? Navigeer gerust eens door de tool samen met onze Business Development Manager als ervaren gids.

Vraag een demo aan

Visual